Logheaza-te

Ai uitat parola? Client nou

Torockoi

In locul unde soarele rasare de doua ori, la poalele Muntilor Trascau, se scrie primul capitol al povestii noastre.

Fermecati de cadrul idilic al locurilor copilariei, in anul 1994 am pus bazele Fabricii Torockoi, iar dupa trei ani am inceput productia lactatelor premium Torockoi. In primii ani preluam comenzile manual, prin telefon, iar pentru asta trebuia sa urcam fix pana la Cetatea Trascaului, singurul loc unde exista semnal telefonic in toata zona. Branzeturile si distributia lor le faceam tot in familie. Dupa ce comenzile erau gata pregatite, duceam marfa pana la usa magazinelor traditionale din judetele Alba si Cluj. Ne gandim si acum cu drag la acele vremuri, iar unele obiceiuri le-am pastrat pana in prezent.

Torockoi, traditie transmisa din generatie in generatie

Pentru noi, Torockoi nu este doar o simpla afacere, este o parte din noi in care investim zi de zi tot ce avem mai bun. A luat nastere ca o afacere de familie a caror fraie au fost predate apoi, cu grija si responsabilitate, de catre parinti copiilor. Respectul pentru natura, resurse si modul in care acestea sunt folosite in fabrica noastra au conturat cu timpul o afacere sustenabila, a carui impact asupra mediului inconjurator se incearca a fi cat mai mic cu putinta.  A fost si este pe maini bune, de aceea, credem cu tarie ca numele Torockoi va dainui cu succes multi, multi ani de acum inainte pe piata lactatelor premium romanesti. 

Torockoi: Calitate, siguranta si sanatate

Calitatea, siguranta si sanatatea sunt cele trei principii in baza carora ne desfasuram activitatea si evoluam. Gustul de demult il aducem in zilele noastre in cele mai moderne conditii, avand echipamente de ultima generatie si investind continuu in zonele de productie si depozitare ale fabricii noastre.

Povestea continua, insa pana vom scrie un nou capitol ne intoarcem la ceea ce stim sa facem cel mai bine: produse lactate cu un gust autentic, fabricate in locul unde soarele rasare de doua ori. 

Torockoi

Ne pare rau, momentan, nu avem produse de la acest producator!

Totusi, suntem convinsi ca vei gasi produse similare sau poate chiar mai bune daca dai click aici
INAPOI SUS
UTILIZAM COOKIE
Pentru analiza traficului si pentru a personaliza si optimiza experienta ta online.

DA, sunt de acord!     Nu sunt de acord