Logheaza-te

Ai uitat parola? Client nou

Domeniul Bogdan

Un altfel de vin: Natura intr-un pahar.

Domeniul Bogdan s-a nascut dintr-un vis…visul de a produce un vin de exceptie si, in aceeasi masura, total natural.

Am pornit la drum in anul 2011, cand am plantat viile noastre care se intind pe 154 ha situate in Dobrogea, in cunoscuta podgorie Murfatlar D.O.C., in apropiere de satul Pestera, zona cu traditie in cultivarea strugurilor inca din antichitate.

De unde aceasta initiativa?

La baza a fost placerea de a bea un vin foarte bun si foarte curat, “dupa care nu te doare capul”… Apoi studiul modalitatilor de a produce vin, in cursul unor calatorii in fascinanta lume a vinului. In final, am invatat ca secretul unui vin foarte bun il reprezinta strugurii de foarte buna calitate.

De aici si alegerea noastra, de a cultiva intreaga suprafata dupa principiile agriculturii biodinamice – stiinta fortelor de viata, sistemul de cultura cu cea mai accentuata abordare holistica, aceasta fiind si viziunea noastra privind viitorul agriculturii catre o hrana sanatoasa. Astfel a luat fiinta prima ferma viticola biodinamica din Romania.

Respectul pentru Viata in toate formele ei este baza filozofiei noastre: respect pentru Natura, pentru Pamant, plante, animale, insecte, pentru mediul inconjurator, pentru oamenii care lucreaza in ferma si nu in ultimul rand, pentru oamenii care consuma vinurile noastre.

Suntem convinsi ca strugurii de inalta calitate pot fi obtinuti doar prin respectarea principiilor si ritmurilor Naturii, acest mod de cultivare permitand terroir-ului sa se exprime prin dezvoltarea de arome autentice si prin producerea de vinuri cu personalitate.

Viziunea noastra pe termen lung este sa integram agricultura sustenabila biodinamica cu cele mai noi tehnologii de producere a vinului, pentru a ne atinge scopul: producerea unui vin exceptional.

Domeniul Bogdan
Incarca mai multe
INAPOI SUS
UTILIZAM COOKIE
Pentru analiza traficului si pentru a personaliza si optimiza experienta ta online.

DA, sunt de acord!     Nu sunt de acord