Logheaza-te

Ai uitat parola? Client nou

Bunicel

A fost odata ca niciodata ca daca n-ar fi fost nu s-ar fi povestit

A fost odata un taram minunat unde s-au nascut un baietel si o fetita. El a venit pe lume intr-o zi geroasa de iarna, 29 Ianuarie 1985. Ea intr-o zi de toamna, 23 Septembrie 1988.

    Copilaria la curtea domneasca

Au avut copilarii foarte fericite, cu vacante de vara la bunici. De la acestia a venit si pasiunea pentru dulceturi. Parintii celor doi tineri sunt oameni extraordinari…fara ei nu s-ar fi nascut proiectul Bunicel.ro. Sa fie sanatosi!

    Lupta

Au crescut si s-au angajat in acelasi timp la doua companii multinationale. Au inceput amandoi gustand viata dulce-amaruie din corporatii. Dulce pentru ca au avut de-a face cu oameni profesionisti de la care au avut foarte multe de invatat. Amara pentru ca isi doreau in adancul sufletului sa aiba un business al lor.

   Inceputul calatoriei

La un moment dat amandoi si-au dat seama ca nu trebuie sa mai astepte momentul potrivit pentru a-si indeplini visul si au inceput sa dezvolte o mica afacere. Proiectul Bunicel.ro este inceputul unui drum antreprenorial pe care amandoi l-au ales. O sa le fie greu, dar formeaza o echipa buna si echilibrata impreuna.

   Visul

In prezent cei doi isi doresc sa produca duceturi de calitate, fara aditivi cu un continut redus de zahar si sa creeze locuri de munca pentru grupurile vulnerabile din Judetul Arges. Sunt constienti ca acest lucru nu poate fi facut decat prin seriozitate si munca, dar daca vor reusi vor trai fericiti pana la adanci batraneti…

Bunicel
INAPOI SUS
UTILIZAM COOKIE
Pentru analiza traficului si pentru a personaliza si optimiza experienta ta online.

DA, sunt de acord!     Nu sunt de acord