Logheaza-te

Ai uitat parola? Client nou

Mama Nina

Pentru fabricarea produselor ”Mama Nina” utilizăm fermentația lactică, o fermentație naturală. Este metoda originală de murare și a fost o parte esențială a dietelor sănătoase din întreaga lume, timp de mii de ani. În Asia, consumul de murături fermentate datează cel puțin din secolul al III-lea î.Hr., când Marele Zid Chinezesc era în construcție. În Europa, varza murată era frecventă în meniurile vechilor romani.

  ”Mama Nina” este unul dintre cei mai mari producători de legume fermentate din România, având în portofoliu produse ca varza muratăcastraveții murațigogonele muratepepeni murați. De asemenea, murăm ardei iuți și soiuri speciale de ardei galben, gogoșari, varză roșie, conopidă, morcovi și alte legume. Producem și salate murate după rețete proprii. În contextul globalizării, acest procedeu clasic de conservare prin murare a fost înlocuit de tehnicile moderne de industrializare ca acidifierea artificială (cu acid acetic/oțet ) și pasteurizarea, fapt care conferă produselor termen mare de valabilitate, stabilitate la raft, fiind astfel adecvate cerințelor marilor corporații distribuitoare de alimente. Din nefericire, prin tehnicile moderne de conservare se pierde aroma autentică și scad calitățile probiotice recunoscute în cazul murăturilor tradiționale.

  Multe studii arată că includerea alimentelor fermentate crude în dieta noastră poate îmbunătăți sănătatea sistemului digestiv și funcțiile cerebrale.

Mama Nina
Incarca mai multe
INAPOI SUS
UTILIZAM COOKIE
Pentru analiza traficului si pentru a personaliza si optimiza experienta ta online.

DA, sunt de acord!     Nu sunt de acord