Logheaza-te

Ai uitat parola? Client nou

GRAMADOR, POVESTEA UNEI FAMILII.

Cand dragostea de natura si gustul autentic, devin ingredientele principale ale unei afaceri de familie.

GRAMADOR a luat nastere in anul 1997 cu doar 4 membrii care au ales acelasi drum, acela de a produce si de a se bucura de un produs cat mai aproape de NATURA. GRAMADOR reprezinta atat arta mestesugului transmis de la o generatie la alta, cat si dorinta de a oferi clientilor nostri gustul care aduce dor.

Am inceput cu doua produse de baza si cateva derivate ale acestora si deoarece produsele noastre v-au placut foarte mult, am decis sa trecem la urmatorul nivel, acela de a crea un brand care sa ne reprezinte identitatea si valorile noastre.

Pentru a aduce si la oras savoarea autentica a produselor romanesti, in august 2020 am deschis prima locatie fizica, Bacania GRAMADOR, pe Calea Grivitei 172 din Bucuresti. Alaturi de produsele GRAMADOR din ulei si miere, am adus si o gama diversificata de produse mestesugite de producatori romani.

Chiar daca suntem autentici, ne place sa fim si in pas cu tehnologia si in 2021 am lansat un magazin online GRAMADOR, pentru a aduce produsele noastre la doar cateva click-uri distanta de dumneavoastra.

Trecerea anilor ne-a facut sa crestem si sa ne perfectionam pentru a va indeplini toate asteptarile. Acum familia este din ce in ce mai mare deoarece dumneavostra ati ales sa faceti parte din ea alegand GUSTUL care ne defineste.

Sunteti cel mai important membru al familiei si pentru asta va multumim!

VALORILE GRAMADOR

Sustenabilitatea si responsabilitatea pentru oameni, mediu inconjurator si ingredientele folosite, alaturi de gustul autentic si traditional sunt valorile noastre.


VIZIUNEA GRAMADOR

Ne dorim ca impreuna sa reusim sa pastram aceasta traditie si GUSTUL autentic si pentru celelalte generatii care vor urma.

INAPOI SUS
UTILIZAM COOKIE
Pentru analiza traficului si pentru a personaliza si optimiza experienta ta online.

DA, sunt de acord!     Nu sunt de acord