Trufele pot fi servite feliate, pe paine cu unt si sare, stropite cu putin ulei GRAMADOR. Produsul este excelent alaturi de omlete, in salate si sosuri pentru carne sau peste.
Trufa, “diamantul negru ale pamantului", este o ciuperca subterana, comestibila, avand o multitudine de beneficii terapeutice si nutritive. Mirosul trufei negre este de multe ori descris ca fiind teluric, intepator, euforic și chiar sexy. Are o aroma puternica de mosc, ozon, nuci si ciuperci.
Mod de preparare: Inainte de folosire, se recomanda rehidratarea feliilor de trufe în apa calda, timp de cateva minute, apoi se folosesc in deosebite feluri de mancare. Asocierea cu diferite mancaruri, depinde de reteta folosita de bucatar.
Prin procesul de liofilizare (uscare la rece), se obtine cea mai buna textura si aroma naturala pentru trufa uscata. Astfel, trufa isi pastreaza intacte valorile nutritionale. Din punct de vedere organoleptic si structural este similara trufei proaspete.
După deschidere, pentru a se conserva cat mai bine acestea pot fi acoperite cu ulei de GRAMADOR si pastrate la frigider.
Din tara fagilor, in frumoasa Bucovina, sotii Tanasa va aduc pe masa Tanola – savoarea fructelor, legumelor si a trufelor cu poveste.
Pornită ca o afacere de familie, la Tanola surprindem esenta satului romanesc. Totul începe de la taranul care-si cultiva pamantul cu responsabilitate si respect, fara ingrasaminte chimice si fara tratamente care sa altereze proprietatile fructelor si ale legumelor.
In locul in care timpul inca mai are rabdare cu oamenii, in salbaticia padurilor din regiune, cei sase caini ai familiei noastre cauta cele mai pretioase diamante negre din natura – trufele. Roadele acestea toate sunt culese de noi – Daniela și Constantin Tanasă.
Misiunea noastra este sa crestem calitatea vietii romanilor, sprijinind formarea de deprinderi alimentare corecte si furnizand alimente sanatoase in orice sezon.
Vrei sa vezi mai multe produse de la Tanola? Click aici!