Logheaza-te

Ai uitat parola? Client nou

Pivnita Bunicii

De fiecare data cand cineva gusta produsele noastre, raspunsul este „Au gust ca de la bunica acasa!". Pentru a pastra alimentele peste iarna, cand nu exista curent electric sau frigider, bunica folosea pivnita – construita sub casa cu acest scop – unde temperatura si umiditatea erau constante pe tot parcursul anului.Cand avea oaspeti, bunica scotea diverse alimente din pivnita pentru a pregati masa. De aici vine denumirea de Pivnita Bunicii, denumire cu care se identifica produsele noastre.

Pivnita Bunicii se afla in localitatea Saschiz (jud. Mures), in sud-estul Transilvaniei, unul dintre cele patru situri de patrimoniu mondial UNESCO din zona Tarnava Mare, cu un peisaj natural si cultural dintre cele mai importante din Europa, cu pajisti bogate in flori salbatice pastrate intacte. Peisajul este rezultatul multor secole de bune practici agricole ale comunitatilor locale. Intregul ansamblu este un mozaic unic format din paduri seculare de stejar, carpen si fag, pajisti de flori salbatice si pasuni ce adapostesc o mare varietate de plante, pasari, mamifere si insecte. 

Agricultura traditionala este inca practicata, in echilibru cu natura, multi dintre locuitorii zonei reusind sa traiasca din ceea ce cultiva si produc – fructe, legume, carne si produse lactate ce au un gust veritabil – asa cum aveau si produsele din Europa de Vest inainte de intensificarea agriculturii in anii ‘50 si de introducerea produselor disponibile tot anul in magazinele mari. Am inceput cu cateva gemuri de buna calitate frumos ambalate si oferite spre vanzare turistilor, iar desi calitatea si traditia sunt esentiale, produsele noastre reflecta si un grad ridicat de inovatie in privinta folosirii ingredientelor locale.

Misiunea Noastra

Ne dorim sa dezvoltam o afacere viabila din punct de vedere comercial, etic si al sustenabilitatii, si sa realizam produse naturale, delicioase si hranitoare.

Obiectivele Noastre

Dezvoltarea unei afaceri profitabile care sa sprijine comunitatile rurale – cum? Prin achizitionarea de produse, de flori si fructe proaspat recoltate, transformarea acestora in produse de inalta calitate cu un gust superb, ca pe vremea bunicii, si asigurarea satisfactiei clientilor, care vor reveni pentru a cumpara mai multe produse.

Pivnita Bunicii
INAPOI SUS
UTILIZAM COOKIE
Pentru analiza traficului si pentru a personaliza si optimiza experienta ta online.

DA, sunt de acord!     Nu sunt de acord