Logheaza-te

Ai uitat parola? Client nou

Crama Lechburg

O poveste despre o familie originara din Italia. Adanca pasiune mostenita de generatii de viticultori, a starnit inca o data dorinta de a  investi in viticultura, reinfiintand vii noi in arealul viticol din Lechinta, un pamant fermecat  in inima Transilvaniei.

Viticultura locala a mostenit si pastrat o puternica influenta alsaciana si renana in cultivarea vitei de vie.

Cresterea economica a tarii si integrarea europeana a oferit sansa si curajul necesar investitorilor, care au readus viticultura la faima pierduta oarecum pe nedrept.

Cu respect fata de teritoriu si cu intentia de a conserva patrimoniul natural am ales metoda de cultivare biologica a vitei de vie.

Crama a fost infiintata in anul 1962. In interior se procesau strugurii din podgoria Lechinta cu o capacitate de stocare de 20.000 de hectolitri de vin cu Denumire de Origine.

Am achizitionat crama in anul 2015, si, de atunci, a inceput practic povestea noastra si a brandului Lechburg.

In Crama se matureaza exclusiv  vin DOC certificat Bio, din care, 20% vin  rosu si 80% vin alb.

Filozofia noastra de lucru e bazata pe asigurarea  unui echilibru corect intre traditie si progres, formula performanta  care asigura conditiile pentru a obtine vinuri de inalta calitate, vinuri niciodata banale.

Bazinele de beton recuperate si modernizate impreuna cu retehnologizarea liniilor de productie sunt dovezi cat se poate de clare  ale amestecului fericit si eficient intre vechi si nou.

Crama Lechburg

Ne pare rau, momentan, nu avem produse de la acest producator!

Totusi, suntem convinsi ca vei gasi produse similare sau poate chiar mai bune daca dai click aici
INAPOI SUS
UTILIZAM COOKIE
Pentru analiza traficului si pentru a personaliza si optimiza experienta ta online.

DA, sunt de acord!     Nu sunt de acord