Logheaza-te

Ai uitat parola? Client nou

Asociatia Betania

Prin preluarea fermei de capre Bettine din localitatea Gagesti, judetul Vaslui, Asociatia Betania si-a marit portofoliul proiectelor de economie sociala care contribuie, in acelasi timp, la sustinerea proiectelor derulate de catre organizatie.

Infiintata in 2007 ca proiect social, ferma beneficiaza de toate dotarile moderne, produsele fiind la cele mai inalte standarde de calitate.

In acest moment, ferma produce branza proaspata si maturata precum si o serie de delicatese precum branza cu nuca, branza in parafina, branza condimentata cu usturoi sau cu marar. Toate aceste produse sunt ecologice, de calitate si au un pret accesibil, iar retetele sunt de provenienta olandeza.

In cadrul Fermei de Capre Bettine sunt angajate trei persoane care au grija de animale si de productia de lapte si produse din lapte. Una dintre tintele pe termen scurt si mediu vizeaza cresterea numarului de animale din ferma si, implicit, cresterea si diversificarea productiei. Astfel, de la aproximativ 50 de capre in acest moment, s-a stabilit o tinta de aproximativ 100 capre pana la finele anului 2019. In aceasta primavara s-au nascut peste 50 de iezi, care pana la toamna vor ajunge la o greutate de peste 40 kg si, astfel, vor intra in productia de lapte.

Trebuie mentionat ca inca de la infiintare Ferma Bettine a fost dedicata persoanelor cu dizabilitati. Aceasta misiune este continuata si acum, de catre 11 astfel de cazuri care beneficiaza de terapie ocupationala in cadrul fermei. Este vorba de rezidentii Locuintei Protejate din Gagesti, unitate a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Vaslui. Acestia ajuta la munca de zi cu zi din cadrul fermei (curatenie, hranirea animalelor etc.) si, pe langa posibilitatea de a interactiona intre ei dar si cu alte persoane si cu animalele de la ferma, sunt recompensati si cu produse bio de doua ori pe saptamana

Asociatia Betania

Ne pare rau, momentan, nu avem produse de la acest producator!

Totusi, suntem convinsi ca vei gasi produse similare sau poate chiar mai bune daca dai click aici
INAPOI SUS
UTILIZAM COOKIE
Pentru analiza traficului si pentru a personaliza si optimiza experienta ta online.

DA, sunt de acord!     Nu sunt de acord