Logheaza-te

Ai uitat parola? Client nou

Aronia Energie

Produsele Aronia Energie s-au nascut din dor de strabunici si vesnica uimire a omului care se vede mic in fata naturii fascinante.

Povestea noastra incepe acum vreo 30 de ani, intr-o curte de tara din judetul Salaj. Copii fiind, traiam cu tot sufletul magia intruchipata de inflorirea, coacerea si rodul a trei butasi de coacaz negru.  Cum de au crescut ei printre pietrele din fundatia casei si cum de razbesc si fac fructe atat de faine, an de an. Apoi, cand erau gata fructele, abia asteptam sa le mancam. Erau dulci, zemoase si parfumate. Sunt acele boabe de coacaze negre, a caror simbol reprezinta astazi logo-ul Aronia Energie. 

Copiii de atunci suntem noi, adultii de astazi, iar primii butasi din care chiar si acum producem dulceata, suc si nu numai, am inceput sa ii sadim, in amintirea strabunicilor, acum aproape 10 ani. Am inceput, desigur, cu butasi de coacaz. Vreo 30 la numar. Fructele n-au intarziat sa apara. Si dulceata de-abia ca o gustam, ca de-ndata ce era gata o si mancam si iarna ne prindea deseori cu camara pustie. Anul urmator cultura a crescut pana la 120 de butasi. In celalalt an pana la 350. Apoi au mai venit 1000 si tot asa. Eram mandri si motivati, iar munca depusa care sporea nici n-o simteam.   
       
Citind despre beneficiile fructelor de padure, bogatia lor de antioxidanti si vitamina C, printre altele zeci, si dorind sa completam gusturile primelor dulceturi, dar si bucuria culesului de fructe proaspete pentru mancat pe loc, cand ne plimbam prin cultura, ne-a facut sa dezvoltam si diversificam productia cu arbusti fructiferi noi. Astfel a aparut aronia, care ne-a incantat cu proprietatile ei testate de fiecare membru al familiei noastre, in toate formele ei: fructe, dulceata, sirop, ceai, fruct uscat, pulbere, suc si vin. Zmeura, murele si afinele fac si ele casa buna si gustoasa cu cele de mai sus, asa ca s-au alaturat si ele livezilor.

Si pentru ca am amintit de familie, astazi Familia Aronia Energie a crescut la sute de membri, pentru ca dorul din copilarie s-a transformat in pasiune, iar pasiunea a devenit brand. Din aceasta familie faci acum si tu parte, cititor drag si, probabil, deja degustator al vreunui produs Aronia Energie, pe care il pregatim din toata inima pentru toti iubitorii produselor autentice romanesti. Le suntem adanc recunoscatori pentru sprijinul lor in decursul ultimilor ani. Impreuna am ajuns sa construim standardul de calitate Aronia Energie, pe care l-am definit 
ROPAS

Aronia Energie
INAPOI SUS
UTILIZAM COOKIE
Pentru analiza traficului si pentru a personaliza si optimiza experienta ta online.

DA, sunt de acord!     Nu sunt de acord