Logheaza-te

Ai uitat parola? Client nou

AgranoLand

Compania V&G Oil 2002, cea care a construit marca AgranoLand, a pornit la drum in domeniul exploatarii terenurilor agricole in anul 1996. Daca la inceput baza materiala si dotarile erau modeste, de-a lungul anilor ce au urmat, prin munca asidua si pasiune pentru bogatiile pamantului, compania s-a dezvoltat in mod succesiv, ajungand sa fie astazi una dintre cele mai importante din acest domeniu din judetul Vrancea.

Echipa noastra a ajuns la peste 80 de angajati iar parcul auto este format dintr-o flota moderna de masini si utilaje agricole de ultima generatie, de mare capacitate si foarte performante.

Compania lucreaza in prezent o suprafata mare de teren arabil din care 964 de hectare sunt certificate ecologic, fapt ce inseamna asigurarea trasabilitatii produselor de la pregatirea terenului pana la ambalarea produsului finit, avand astfel un control total asupra obtinerii unui produs natural de cea mai buna calitate. Lucrul facut cu constiinciozitatea iubitorului de pamant si cu respectul fata de natura ne-au transformat de-a lungul anilor in partenerul a circa 6.000 de locuitori din zona noastra a caror terenuri le avem in portofoliu sub forma de arenda.

AgranoLand

Ne pare rau, momentan, nu avem produse de la acest producator!

Totusi, suntem convinsi ca vei gasi produse similare sau poate chiar mai bune daca dai click aici
INAPOI SUS
UTILIZAM COOKIE
Pentru analiza traficului si pentru a personaliza si optimiza experienta ta online.

DA, sunt de acord!     Nu sunt de acord