Logheaza-te

Ai uitat parola? Client nou

Chilli Taste

Vara anului 2015 a fost un pas important pentru mine. A momentul in care am hotarat sa renunt la tot ceea ce inseamna job 9-17, la viata in care nu ma mai regaseam din Bucuresti si sa incep o mica afacere in domeniul legumiculturii. Tot ceea ce am construit in ultimii ani se regaseste in Campia Romana, acolo unde unde pamantul este prielnic pentru a cultiva ardei.

Inainte de a lua o decizie importanta in viata mea si a familiei mele, am luat in calcul valorile dupa care ma ghidez in viata de zi tu zi: responsabilitate, inovatie, traditie si calitate.

Insa, cel mai important factor pentru mine a fost si ramane respectul: respectul pentru oameni, dar si pentru pamantul pe care il lucrez.

Pasiunea pentru iute m-a determinat sa incerc sa aclimatizez soiuri de ardei cu continut ridicat de capseicina atat de benefica organismului uman.

In anul 2017, a inceput o noua etapa pentru mine, cultivand produse pe baza de ardei iute. Un an mai tarziu, ajunge la cea mai picanta etapa, cea pe care-mi place sa o numesc Chilli Taste.

Produsele realizate sunt 100% naturale, fara conservanti artificiali, fara coloranti, potentiatori de gust, fara aditivi.

Chilli Taste
INAPOI SUS
UTILIZAM COOKIE
Pentru analiza traficului si pentru a personaliza si optimiza experienta ta online.

DA, sunt de acord!     Nu sunt de acord